WordPress website onderhouden

Je bent een bedrijf begonnen en hebt een website gemaakt (of laten maken) in WordPress. Een goed begin! Het bedrijf groeit en veranderd. Je website wensen veranderen hierdoor mee. Daarom ben je op zoek naar iemand die je WordPress website onderhouden kan.

Al meer dan 10 jaar werk ik met WordPress websites en heb het platform zien groeien van een eenvoudig blog systeem tot een volwaardig CMS. Ik werkte met vele klanten die vaak tegen hun technische kennis aanliepen wanneer ze zelf een WordPress website waren begonnen.

Een WordPress website beginnen

Een WordPress website beginnen is super makkelijk. Je bedenkt een naam, registreert een domein naam en installeert WordPress. Maar wat nu? Je weet min of meer wat je wilt vertellen met je website maar hoe maak ik van mijn website een succesvol product dat opdrachten genereert. WordPress kun je gebruiken op vele manieren zoals:

  • Portfolio
  • Visitekaartje
  • Webshop
  • Blog

Zo’n 34% van het internet gebruikt WordPress. Van blogs tot webshops en nieuwssites. Het is belangrijk dat je het juiste template uitzoekt dat past bij jouw huisstijl en het de functionaliteit biedt die past bij jouw online activiteiten.

Hulp bij het onderhouden van een WordPress website

Separaat.com is opgericht om mensen online te ondersteunen in hun activiteiten op het internet. Concreet help ik bij het opmaken en meedenken van een goede Worpress website. Vertel mij jouw online doelen en ik denk mee met het optimaliseren van jouw website. Ik maak graag technische aanpassingen, help met het bedenken van de juiste structuur en opmaak en vul jouw website met tekst en beeld. Wil je bezig zijn met ondernemen en geen zorgen om je website? Ik help je graag bij het onderhouden van een Wordpress website.

Neem eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Interesse in een Wordpress website?

Vraag offerte aan