Wat mogen we
voor je betekenen?

Onze diensten

Webdesign


Een uniek ontwerp voor jouw nieuwe website? We hebben meer dan 8 jaar ervaring met webdesign en houden in onze ontwerpstijl rekening met de laatste design trends en jouw doelgroep.

Wordpress is het meest gebruikte CMS. Het is gemakkelijk je eigen teksten aan te passen. Wij bieden hulp bij het installeren en opzetten van Wordpress templates en zijn daarnaast de ideale partner om de installatie up-to-date te houden.

Een webshop starten? Ook daarin kan Separaat.com ondersteunen. We hebben ervaring in WooCommerce, Shopify en Magento systemen.

Huisstijl ontwerp


Start je een nieuw bedrijf? Dan is een huisstijl van groot belang. De eerste indruk van jouw klant is een professionele uitstraling met een ontwerp van Separaat.com.

We verzorgen o.a. visitekaartjes en briefpapier dat overeenkomt met jouw webdesign. Heb je jouw klant veel te vertellen? Dan maken we graag een folder met een modern ontwerp.

Hosting


Heb je weinig verstand van online gaan? Geen zorgen. We plaatsen jouw nieuwe website graag op 1 van onze servers waar je direct gebruik maakt van mail met jouw eigen domein naam. Een gratis SSL certificaat van Let's Encrypt wordt altijd standaard meegeleverd. Direct Admin zorgt ervoor dat je eenvoudig jouw eigen omgeving kunt beheren.

Hosting kan al v.a. €15,- ex btw per jaar.

Mogen we je helpen?
Neem contact op