Sterk Online

sybrand prints
Sybrand Prints
augustus 29, 2020
Sterk Design Agency
Sterk Design Agency
augustus 6, 2019

Sterk Online


De webwinkel Sterk Online is een onderdeel van separaat.com. In eigen huis is wordt de webshop ontwikkeld op basis van Magento 2. Hiernaast verzorgt separaat.com alle digitale marketing uitingen.

In 2010 zijn we gestart met een webshop systeem op basis van Wordpress dat op een specifiek geconfigureerde VPS draaide. Al snel nam het bezoekersaantal toe en de technische wensen werden groter. Magento 1.7 is toen opgezet met een basic template dat volledig door ons is aangepast zodat het binnen de huisstijl viel. Een update naar versie 1.9 is gedaan waar direct de kans is gepakt een vernieuwend ontwerp neer te zetten.


 

Een webshop op hoog niveau vraagt continue onderhoud en aanpassingen. Separaat.com heeft deze taak op zich genomen en kon bij alle wensen snel schakelen. In 2019 is de wens gekomen over te stappen naar Magento 2.2.

Magento 2 is niet direct een opvolger van Magento 1. Het is eigenlijk een heel nieuw platform. We hebben een nieuwe shop gebouwd en vervolgens de migratie van producten en klanten gedaan zodat niet al dit werk opnieuw gedaan hoefde te worden. 

Na 10 jaar werd er gezocht in een meer onderhoud vriendelijk systeem. Dit werd Shopify. Separaat.com heeft voor Sterk Online de nieuwe webshop opgezet in de stil van de bekende Magento 2 shop zodat het bestaande klanten niet zou verrassen. Daarnaast helpen we bij de ondersteuning van media uitingen.

Ook een webwinkel beginnen?


Vraag offerte aan